Diego López “Moli”

Diego López “Moli”

Showcookings

Establecemento

La Molinera

Actividade

Jam Session Atlántica IV, xunto a Dani López (O Camiño do Inglés)

Produto: Vieira

Non require inscrición. Acceso libre ata completar aforo.

CANDO?

Sábado 16 Xuño / 18:00 – 18:30

ONDE?

Escenario SAL

  

Este chef de Lalín formouse en restaurantes como a Terraza do Casino, de Paco  Roncero, en Madrid; Dos Cielos, dos irmáns Torres, en Barcelona; e en Casa  Solla, con Pepe  Solla, en Poio (Pontevedra). En 2010 Diego asume as rendas da cociña do restaurante familiar La Molinera (Lalín), fundado en 1985 e famoso polo seu cocido galego. Mantendo a identidade da casa, “Moli” ofrece propostas de cociña galega renovada, o que lle levou a gañar o premio Cociñeiro do Ano no Fórum Gastronómico A Coruña 2014. Diego López tamén é embaixador de Galicia en países latinoamericanos, sobre todo en México, onde colaborou co restaurante Punto MX do chef Roberto Ruiz, único restaurante mexicano con Estrella Michelín.

No Festival SAL Sabores Atlánticos A Coruña participará nunha Jam Session atlántica xunto a Daniel López (O Camiño do Inglés).

00000