Taller “Repostería tradicional de Galicia”

Taller “Repostería tradicional de Galicia”

Talleres e Charlas

Con

Manuel Garea (Pastelería Trisquel)

CANDO?

Sábado 16 Xuño / 15:30 – 16:00

Non require inscrición. Acceso libre ata completar aforo.

ONDE?

Espazo Polivalente

Manuel Garea é un cociñeiro e reposteiro formado na Escola de Hostalería de Santiago de Compostela nas especialidades de cociña – pastelería/panadería – e técnico superior en Restauración. Posteriormente realiza stage de prácticas e traballa en diferentes empresas de restauración como o Hostal dos Reis Católicos e o Hotel Puerta del Camino en Santiago ou Casa  Solla (Poio, Pontevedra). Na súa traxectoria profesional destaca o seu paso por Francia no Restaurant Le Millénaire, cunha Estrella Michelín, así como diferentes galardóns en cociña e pastelería.

Actualmente, ademais de rexentar a pastelería Trisquel de Melide (A Coruña), traballa como docente para empresas do sector hostaleiro e a Escola Superior de Hostalería de Galicia, pertence ao panel técnico de catadores de mel da Xunta de Galicia e colabora habitualmente coa revista La Alacena Roja.

00000